1. Kravprofil

Lag en tydelig kravprofil

Lag en kravprofil for å sette fokus på kompetanse og egenskaper. Ved å definere tydelig hvilken kompetanse og erfaring som kreves for å lykkes i rollen, kan du tiltrekke deg flere egnede kandidater og effektivisere utvelgelsesprosessen. En kravprofil gjør det lettere å finne den rette kandidaten og bidrar til en rettferdig rekrutteringsprosess.

Kompetansebasert rekruttering

Ferdige referanse- og intervjumaler

Oversikt og evaluering av kandidatene

Annonsens innhold

I Talent Hire starter du hver rekruttering med å opprette en case. Der du fyller inn avgjørelser som geografisk plassering og type ansettelse. Du velger også selv hvilke kolleger du vil samarbeide med om rekrutteringen, slik at du kan komme smidig videre i prosessen.

Kravprofil

Å arbeide med en kravprofil gjør det enklere å gjennomføre en kompetansebasert rekruttering. I Talent Hire kan du opprette maler og ferdige kravprofiler for de stillingene du oftest rekrutterer til. Du velger den formelle kompetansen som kreves for rollen. Ved hjelp av et kompetanserammeverk finnes det ferdige intervju- og referansemaler som du selvfølgelig kan tilpasse til dine behov.

Oversikt og evaluering av kandidatene

Når du har funnet kandidatene dine, ønsker du å få en oversikt og foreta en evaluering. Hvis intervjuet er gjort i Talent Hire, er det enkelt å gå tilbake og lese gjennom spørsmålene og svarene direkte i systemet.

Stillingsannonsen

Når vi har vurdert hvem som er våre endelige kandidater, kan vi enkelt sammenligne dem. Du kan se kandidatene side om side og se hvordan hver enkelt ferdighet er evaluert, og hvor stor prosentandel av kravprofilen de samsvarer med. Hvis vi har laget en god kravprofil fra starten av, blir sammenligningen enkel, og du kan trygt ta den riktige beslutningen om hvem du skal ansette.

Såhär tycker våra användare