Aon’s lösningar för att bedöma talanger tar den objektiva mätningen av kandidatinformation till nästa nivå. Lösningar som är varumärkesbyggande, innovativa, engagerande och använder det bästa inom AI och psykometrisk forskning.

Aon har kunskapen om hur hela er rekryteringsprocess optimeras – från att attrahera till att bedöma och anställa de bästa talangerna. Vårt team av experter inom assessment har erfarenhet från tusentals kunder och projekt, djupgående expertis inom rekrytering och över 70 robusta psykologiska tester och urvalslösningar att tillgå.

Identifiera kandidaterna som passar bäst

Mät kompetenser, värderingar och beteenden hos de sökande och matcha mot rollen. Fastställ en matchningspoäng för att fatta välgrundade urvalsbeslut.

Optimera processer

Definiera relevanta kriterier för tjänsten, accelerera urvalsbeslut och tiden från intervju till erbjudande. Fastställ en objektivitet i rekryteringsprocessen, och säkerställ att den används genomgående i verksamheten. 

Spara pengar

Minska tid och resurser genom bedömningar förstärkta med AI för att snabbt fokusera på de bästa kandidaterna. Integrera rekryteringslösningen med ert HR-system.

Leave a Reply