Kontakt

Intresserad av Assessio?
Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Samtycke
För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sluta rekrytera på magkänsla – börja använda evidensbaserade metoder för att matcha rätt person med rätt roll – snabbare än någonsin tidigare.

Beskrivning

Assessio är Nordens ledande bedömningsföretag som moderniserar och digitaliserar HR-processer med målet att uppnå en mer fördomsfri och icke-diskriminerande arbetsmarknad. Assessio erbjuder datadrivna lösningar som ger alla kandidater samma chans oavsett ålder, namn, bakgrund eller utbildning och gör därmed processen lättare att välja talang utifrån potential och inte på magkänsla.

Assessio-plattformen erbjuder inte bara en modern mjukvarulösning, utan också en enastående användarupplevelse. Plattformen tillhandahåller bland annat ett bibliotek med 40+ olika linser, det vill säga fördefinierade testprofiler och jobbroller – skräddarsydda för rollen du anställer för. Den är optimerad för flera användargrupper som; rekryterare, HR & chefer och göra det enkelt för dessa användare att fatta datadrivna beslut, och bedömningarna kommer att bli mycket snabbare och effektivare. Dessutom går det snabbt för kandidaten att genomföra de tester som är byggda med hjälp av de fem stora personlighetsdragen.

Börja förvandla din kandidatdata till handlingsbara insikter och använd den som en vägledning för beslutsfattande med den nya Assessio-plattformen.