Kontakt

Intresserad av KSMG?
Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Samtycke
För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Medielandskapet är en djungel! Vi hjälper er att synas på rätt plats och vid rätt tillfälle för att nå era målgrupper.

Visma Recruit

Beskrivning

En utmaning med employer branding är att nå rätt målgrupp, i rätt kanal och vid rätt tidpunkt. På KSMG hjälper vi er att göra rätt val kring mediekanaler och målgrupper så att era budskap får effekt. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och är med er hela vägen – från aktivering till mätning, optimering och bästa möjliga resultat.

Medierådgivning & kanalstrategi

Vi är experter på digitala mediestrategier och arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder att uppnå högsta möjliga värde med sin employer branding och sina investeringar. Genom att välja rätt kanaler för varje unikt projekt ser vi till att resultatet överträffar era förväntningar.

Målgruppsanalyser

Var hittar ni personerna i er målgrupp? Med våra många år inom sociala och digitala medier vet vi hur ni ska definiera era målgrupper och hur ni hittar personerna som ni söker i ett komplext medielandskap.

Annonsering & mjukvara för distribution

När vi har valt kanal och definierat målgruppen är det dags att börja kommunicera! Vi hjälper er med allt från långsiktiga projekt för att öka kännedomen om er som arbetsgivare till mer avskalade insatser för att uppnå specifika kampanjmål. Vi erbjuder även en smidig mjukvarulösning som gör det enkelt för våra kunder att själva skapa sina jobbannonser och där vi säkrar kvaliteten på annonserna och de bästa resultaten.

Intern distribution

Vi kan även stötta er när ni aktiverar intern employer branding. Vi definierar och kartlägger målgrupper och kanaler och tillsammans med er skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad intern distribution.