Kontakt

Intresserad av LinkedIn Prem?
Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Samtycke
För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bli snabbt matchad med rätt kandidater. Premiumjobb är det mest effektiva sättet för företag att attrahera kvalificerade kandidater.

Beskrivning

Nå rätt personer

Skapa ett jobbinlägg direkt via Visma och nå den största poolen av proffs, världen över. LinkedIn riktar dina jobb till relevanta medlemmar – även om de inte aktivt söker efter dig. LinkedIn Jobs använder unika insikter från vårt nätverk med 850 miljoner medlemmar för att matcha ditt öppna jobb med rätt kandidat. Vi gör också mer för att nå rätt arbetssökande, genom att tillhandahålla riktad jobbreklam i LinkedIn-flödet, mobilappen och e-posten baserat på insikter och åtgärder för de som söker. I Sverige finns det 4 miljoner medlemmar, så du når publiken där de är. 80 % på LinkedIn söker inte aktivt efter ett nytt jobb, men med LinkedIns AI-matchning för att nå passiva kandidater vill 90 % söka om rätt jobb dyker upp. LinkedIn använder insikter från ditt jobbinlägg, din anställd och våra medlemmar för att hitta personerna du letar efter.

Hitta kvalificerade matcher

Bli snabbt matchad med rätt kandidater. Premiumjobb är det mest effektiva sättet för företag att attrahera kvalificerade kandidater. Det är en platsannons som är öppen i 30 dagar. Detta kommer att dyka upp under ditt företagsprofil på LinkedIn.