Kontakt

Intresserad av Refapp?
Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Samtycke
För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Digital och automatiserad referenskontroll som effektiviserar och ökar validiteten i ditt urval.

Beskrivning

Refapp är ett digitalt och automatiserat referenskontrollverktyg som effektiviserar, strukturerar och ökar validiteten i dina referenskontroller. Låt Refapp göra jobbet från det att du begär in referensernas kontaktuppgifter till det att du får svaren samlade i en överskådlig referensrapport.

Med Refapp startar du enkelt digital referenstagning direkt i ditt vanliga arbetsflöde i Visma Recruit. Du har även tillgång till ett bibliotek med frågemallar och kompetensramverk på olika språk eller skapa egna, skräddarsydda frågeformulär. Du väljer om du vill arbeta manuellt med dina referenstagningar i Refapp eller om du aktiverar ett automatiskt flöde. Du får tillgång till notiser om status på dina referenstagningar samt den färdiga referensrapporten inne i Visma Recruit.

GDPR-säkert

Med Refapp kan du känna dig trygg. All information lagras och krypteras med högsta säkerhet. Informationen raderas automatiskt efter given tid.

Ökad reliabilitet & validitet

Strukturerad och standardiserad referenstagning tar bort kognitiv bias (subjektivitet/magkänsla) och höjer reliabiliteten och validiteten på referenstagningen.

Förenklar beslutsfattandet

Fler referenser höjer reliabiliteten. Refapps referensrapport presenterar svaren på ett strukturerat sätt som underlättar beslutsfattandet.

Stärkt Employer Brand

En professionell kommunikation med referenser och kunder höjer upplevelsen av ert Employer Brand.

Ökad transperans

Via digital referenstagning förvränger rekryteraren inte referensens svar. Forskning har visat att intuitiv tolkning medför minst 50% av den prediktiva kraft går förlorad jämfört med mekanisk tolkning.

Motverkar diskriminering

Rekryterarens känsla för kandidaten genomsyrar hur rekryteraren ställer sina frågor i en traditionell referenstagning och då finns risk att rekryteraren kan råka diskriminera.