Kontakt

Intresserad av Tengai?
Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Samtycke
För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Identifiera kandidater att bjuda in till första intervjun, snabbt och precist med Tengais AI-intervju.

Beskrivning

Tengai är den enda opartiska screeningprogramvaran för kandidater som utvecklats för att hjälpa rekryteringsteam att spara tid och fatta bättre anställningsbeslut.

Förbättra kandidatupplevelsen

En stor frustration under rekryteringsprocessen för kandidater är att behöva fylla i långa ansökningsformulär och sedan bli spökad av rekryteraren. Så vi utvecklade Tengai för att effektivisera screeningprocessen och skicka personlig feedback till varje sökande. AI-intervjun kan göras var som helst, när som helst och har visat sig förbättra kandidatupplevelsen.

Bedöm kompetens på ett opartiskt sätt

Även om Tengai levererar en mänsklig upplevelse, har vi sett till att intervjuramen är helt fri från omedveten fördom. Så kandidater kan känna sig bekväma med att vara ärliga och fokusera på sin potential och kompetens. Genom att använda en opartisk AI-intervju kommer rätt kandidater med rätt kompetens att dyka upp.

Skapa en effektiv rekryteringsprocess

I ett allt mer konkurrenskraftigt rekryteringslandskap behöver du en dedikerad strategi för att hjälpa dig att identifiera den talang som är rätt för rollen, som passar din kultur och som sannolikt kommer att stanna kvar. Gör det här rätt kan du uppnå vad som helst. Gör det fel och du kommer att möta arbetskraftens disharmoni och stigande kostnader.

Hitta dolda talanger med mångfaldsanställning

Idag vet vi att olika företag presterar bättre och är mer lönsamma. Men det finns fortfarande många vanliga missuppfattningar om hur man kan bli uppnår mångfald på riktigt. Vi tror att för att skapa en företagskultur där människor känner sig inkluderade måste man börja från början.