Många rekryteringsföretag vill vara breda och kunna arbeta inom alla branscher. Vi tänker tvärtom!

Vi kan rekrytering – men framförallt så har vi nätverket och ett ledande varumärke bland kandidater inom VA-branschen. Vårt företag utvecklas genom långsiktiga och seriösa relationer genom nära kontakt med dig som kund och ett nätverk som består av kvalitet.

Tillsammans i vårt drivande arbete med att ständigt ha kontakt med specialister inom VA-branschen i hela landet gör att vi kan leverera rätt kandidat till rätt tjänst.

Rekrytering och search

Våra erfarna och drivna rekryterare är specialiserade inom search på att hitta rätt kompetens för rätt jobb inom VA och samhällsbyggnad. Tack vare vår tydliga nisch och ett stort nätverk är chanserna goda att vi redan känner personen du söker. Om inte, vet vi var vi ska leta. 

När du anlitar oss får du inte bara en snabb och träffsäker leverans. Vi är ditt bollplank idag och för framtiden i allt som omfattar rekrytering inom VA och övrig samhällsbyggnad.

Våra affärsområden – Vad rekryterar vi?

Vårt kärnfokus är rekryteringar med anknytning till VA men rekryterar löpande inom angränsande affärsområden. Nedan listar vi vilka affärsområden vi är verksamma inom: 

Leave a Reply